E-clips

Grip op budget

Naar de website

Bekijk telefoonnummerContact

Naam: *

E-mailadres:*

Telefoonnummer

Bericht*G. Kastelijns


Over mij

Mijn naam is ๐†๐ž๐ซ๐ซ๐ข๐ž ๐Š๐š๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ง๐ฌ en op 22 juni 2006 ben ik gestart met ๐„-๐œ๐ฅ๐ข๐ฉ๐ฌ | ๐€๐๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž. E-clips is een optelsom van dertig jaar ervaring in allerlei vormen van administratie, mijn interesse in mens en bedrijf รฉn opgedane kennis.

Nog steeds word ik erg blij als ik ondernemers en particulieren kan ontzorgen door de administratie praktisch aan te 'pakken' waar nodig is en een luisterend oor kan bieden.

Sinds 2019 help ik met ๐„-๐œ๐ฅ๐ข๐ฉ๐ฌ | ๐๐ฎ๐๐ ๐ž๐ญ๐œ๐จ๐š๐œ๐ก๐ข๐ง๐  werkgevers met werknemers met financiรซle problemen, maar ook particulieren.

Net als bij E-clips | Administratie ga ik als budgetcoach voor oplossingen voor de lange termijn. Ik leer u hoe u verkeerde bestedingspatronen kunt aanpassen. Hier heeft u uw hele leven voordeel van. ๐ƒ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐š๐ฆ dus.


Visie

Bij E-clips | Budgetcoaching is klant altijd koning en wordt uw situatie centraal gesteld. Vanuit mijn kennis, brede ervaring en opgebouwde expertise begeleid en coach ik u op een persoonlijke en vertrouwde wijze.

Met de Kiwa-certificering SHVIII volgens de wettelijke NEN-8048-normen sta ik garant voor een kwalitatieve begeleiding. Tijdens budgetcoaching streef ik er naar om uw budget sluitend te maken, zodat uw financiรซle zorgen naar de achtergrond verdwijnen.

E-clips staat voor persoonlijk contact, ervaring, deskundigheid en een professionele begeleiding op een warme, vriendelijke manier.

๐•๐ข๐š โ€˜๐ ๐ซ๐ข๐ฉ ๐จ๐ฉ ๐›๐ฎ๐๐ ๐ž๐ญโ€™ ๐จ๐ฉ ๐ฐ๐ž๐  ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ๐ซ๐ž๐๐ณ๐š๐š๐ฆ๐ก๐ž๐ข๐ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ž๐ž๐ฅ ๐ ๐ž๐›๐ข๐ž๐.


Aanpak


๐–๐„๐‘๐Š๐†๐„๐•๐„๐‘๐’
Werknemers met betalingsachterstanden of schulden kunnen een ๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ž๐ฎ๐ฌ ๐ฉ๐ซ๐จ๐›๐ฅ๐ž๐ž๐ฆ vormen binnen uw bedrijf. Financiรซle problemen zorgen niet alleen voor onrust en stress bij de medewerker, ook zijn er ๐ณ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ž๐ฑ๐ญ๐ซ๐š ๐ฏ๐ž๐ซ๐ณ๐ฎ๐ข๐ฆ๐๐š๐ ๐ž๐ง, is er ๐ฆ๐ข๐ง๐๐ž๐ซ ๐œ๐จ๐ง๐œ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž en ๐Ÿ๐ŸŽ% ๐ฆ๐ข๐ง๐๐ž๐ซ ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ (Nibud-rapport 'Personeel met schulden' 2017). Als werkgever ervaart u deze negatieve effecten met bijbehorende kosten. ๐‡๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง๐ญ ๐ฎ ๐๐ž ๐ฌ๐ข๐ ๐ง๐š๐ฅ๐ž๐ง? Had u erger kunnen voorkomen? Graag ga ik hier met u over in gesprek.

Speciaal voor werkgevers is er een half-jaar-traject. Een traject dat de werkgever betaalt, maar waarin de werknemer de inspanning levert. E-clips staat voor een ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐ฆ๐ž ๐จ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ : ๐•๐ข๐š โ€˜๐ ๐ซ๐ข๐ฉ ๐จ๐ฉ ๐›๐ฎ๐๐ ๐ž๐ญโ€™ ๐จ๐ฉ ๐ฐ๐ž๐  ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ๐ซ๐ž๐๐ณ๐š๐š๐ฆ๐ก๐ž๐ข๐ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ž๐ž๐ฅ ๐ ๐ž๐›๐ข๐ž๐!

De werknemer wordt een half jaar intensief begeleid en gecoacht. Resultaat: meer productiviteit, minder verzuim, administratie en kosten. ร‰n een ontspannen werknemer die niet alleen geleerd heeft om uit te komen met het huishoudbudget, maar ook om het bestedingsgedrag te veranderen. ๐„๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ง-๐ฐ๐ข๐ง-๐ฌ๐ข๐ญ๐ฎ๐š๐ญ๐ข๐ž!


๐๐€๐‘๐“๐ˆ๐‚๐”๐‹๐ˆ๐„๐‘๐„๐
Kunt u niet of nauwelijks rondkomen met uw huishoudbudget? Heeft u geen financieel overzicht? Als budgetcoach kan ik u hiermee helpen. Samen gaan we aan de slag door uw inkomsten, uitgaven en eventuele schulden inzichtelijk te maken en te vertalen naar een โ€˜๐ก๐ฎ๐ข๐๐ข๐ โ€™ ๐›๐ฎ๐๐ ๐ž๐ญ๐ฉ๐ฅ๐š๐ง. Uw administratie bergen we op in een voor u ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ฌ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ฆ.

Vervolgens onderzoeken we waar op bezuinigd kan worden, maar ook of de inkomsten verhoogd kunnen worden, zoals regelingen en/of toeslagen? Met deze gegevens passen we het huidige budgetplan aan naar een โ€˜๐ญ๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ๐ข๐ โ€™ (๐ฆ๐š๐š๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฃ๐š๐š๐ซ) ๐›๐ฎ๐๐ ๐ž๐ญ๐ฉ๐ฅ๐š๐ง.

E-clips staat voor een ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐ฆ๐ž ๐จ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ : ๐•๐ข๐š โ€˜๐ ๐ซ๐ข๐ฉ ๐จ๐ฉ ๐›๐ฎ๐๐ ๐ž๐ญโ€™ ๐จ๐ฉ ๐ฐ๐ž๐  ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ๐ซ๐ž๐๐ณ๐š๐š๐ฆ๐ก๐ž๐ข๐ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ž๐ž๐ฅ ๐ ๐ž๐›๐ข๐ž๐. Daarom kijken we samen naar hoe deze situatie is ontstaan. En hoe/of uw bestedingsgedrag moet worden aangepast. Als uw budgetcoach zal ik u hierin begeleiden en coachen, zodat u in de toekomst uitkomt met uw huishoudbudget!


Doelgroep

| Particulier |


Diensten

| Budgetcoach |


Specialisme

| Zakelijke administratie |


Hulp

| E-coaching | Aan huis |


Tarief

|