Wat is de NVVBS

De NVVBS is dé branchevereniging voor budgetcoaches, schuldhulpverleners en budgetbeheerders die opkomt voor de gemeenschappelijke belangen van haar leden en deze vertegenwoordigd.
 
De vereniging is opgericht in 2012  (onder de naam NVVBC) met als doel het verenigen van budgetcoaches in Nederland. In 2108 is de vereniging zich gaan heroriënteren en heeft hierbij de schuldhulpverleners en budgetbeheerders omarmt en is verder gegaan als NVVBS. 

Wat doet de NVVBS voor haar leden

Als vereniging vinden we het belangrijk dat jij je als budgetcoach, schuldhulpverlener en/of budgetbeheerder goed kan ontwikkelen. Periodiek is er een ledenvergadering en kan jij meepraten over de ontwikkeling van ons vak. Zo zijn er o.a. voor de budgetcoaches vergaande ontwikkelingen voor een keurmerk, wat staat voor kwaliteit, en een professionele dienstverlening.
 
Naast de ledenvergaderingen worden er ook diverse trainingen en workshops georganiseerd om je kennis te verbreden en op peil te houden. Tijdens deze bijeenkomsten is er voldoende gelegenheid om te netwerken met andere vakgenoten.

Waarom lid worden van de NVVBS

"Één voor allen en allen voor één!"

Help je graag anderen met hun administratie en financiën?
Vind je professionaliteit belangrijk?
Dan ben je bij NVVBS op de juiste plek.

Wat levert het lidmaatschap van de NVVBS op

Wat kost een lidmaatschap bij de NVVBS

Jaarlijks, op de algemene leden vergadering, wordt de contributie voor het komende jaar vast gesteld. Voor 2019 is dit € 185,00 hetzelfde als het jaar ervoor.

 

Je betaald alleen voor het lopende vereninigsjaar en wordt pro rato berekend vanaf het moment dat je lid wordt, hier is de datum van aanmelden leidend. 

Hoe meld ik me aan als lid bij de NVVBS

Je kan je aanmelden door het formulier in te vullen op nvvbs.nl/inschrijven.